Douche pantoufle famille massage pantoufleEvaNylon fixation Designgul, Storlek 38eu)

London-tumult, Taliban-tumult och en del annat.

STOCKHOLM: Det saknas sannerligen inte dramatik på den internationella scenen i dessa dagar.

Från vårt svenska perspektiv är det värt att notera att riksdagen öppnas på tisdag, med besked om en ny utrikesminister efter Margot Wallström, och samtidigt ges besked i Bryssel om hur sammansättningen av den nya Europakommissionen är tänkt.

biltoon Pineapple vit Stripes Mike springaning skor Kvinnor storlek 6

 

Camper Mans Pelotas XL Low -Top skor

LYSGF Män Ungdom Business Casual mode Gentleman bröllop Lace läder skor

 

Sakläget är nu att regeringen förlorat sin majoritet i parlamentet, drabbats av en lag som stoppar ett utträde ur EU utan avtal och inte kunnat driva igenom det nyval man ville ha till 15 oktober. Och premiärministern har förklarat att han hellre är ”dead in a ditch” än ber EU om ytterligare ett uppskov med utträdet.

Läget är, sammanfattningsvis, kaotiskt och osäkert.

Förr eller senare blir det självfallet nyval, men som det nu ser ut i parlamentet verkar det inte som om Boris Johnson kan driva igenom ett sådant i oktober. Och vad händer då?

Enzo Romeo JY1N Män's Satin Metal silver Tip Loafer Dress skor Stripes Church bröllop Party Groommans Slip On Dress skor

Allen Edmonds herrar Whitney Wingstip med Perhing Detail Oxford

Muckstövlar männens jakt, Stealth Cool High Performance Hunting Boot.

Brooks Mans Ravenna 10 springaning skor

Dagens mer sensationella nyhet är ju annars att president Trump hade planerat att träffa talibanernas ledning på Camp David i samband med att man skulle komma överens om ett avtal om gradvis amerikanskt tillbakadragande.

Afghanistans premiärminister Ghani skulle också finnas på Camp David, men skulle inte möta talibanerna.

Nu har Trump dock inställt det hela.

Hänvisningen till ett attentat av talibanerna verkar dock något tunn. De har hela tiden avvisat krav på ett eld upphör. Det är inte osannolikt att Trump fick kalla fötter av andra skäl. Känt är att det rått delade meningar om det så gott som färdiga avtal som hade förhandlats fram.

Att förhandla med talibanerna är en sak, men att inbjuda dem till ett direkt möte med USA:s president är onekligen att ta ett ganska betydande steg. Kan man tala direkt med talibanerna kan man tala direkt med alla.

Hur fortsättningen av detta blir återstår att se. Ett avtal mellan USA och talibanerna skulle ha utannonserats under de närmaste dygnen, men är nu uppskjutet. Den afghanska regeringen är fortfarande inställd på presidentval i slutet av månaden.

Grön färg Italienska designpumpar Sandaler Rhinestones skor &väska Crystal African Party 6.5 cm High klackar 1 Set

Skechers Mans Morson - SINATRO Hiking Boot, dkbr, 7 Medium US

Calde Westfield Wellington stövlar grön x Storlek 11

Satorisan herr nytown -Napa läder

Den som lever får se. Jag bedömer det fortfarande som mindre sannolikt att detta kommer att ske – men jag hade inte tippat att man skulle bjuda in talibanledare till Camp David.

Min egen vecka kommer att domineras av Ukraina, den årliga stora YES-konferensen inleds där på torsdag kväll, även om jag kommer att vara där redan onsdag, och på fredag talar såväl Ukrainas som Finlands och Estlands presidenter på konferensen.

Det blir spännande att känna av atmosfären.

Hysch Valpar Manns prestationsexpert Oxford, Taupe, 10.5 M USA

Kol orange Skechers Mäns arbete Vinten Alloy Metatarsal s vaktboot

T -JULY Woherrar Ankle stövlar Pointed Toe Crystal Square Heel Slip on Dress Zipper Sewing Autumn Chelsea stövlar kvinnor

Adidas Trail Cruise Mid M22750 Färg Celadon -grön Storlek 9.5

Men till detta ber jag att få återkomma från den ukrainska huvudstaden.